Isnin, 1 Jun 2009

SMS TESTIMONI UPDATES|D!

Salam...
Lama x update this carpet...
Huhu..too busy...
G kursus, keje berlambak etc...
Letih...huhu..But nevermind, today sy nak upload testi collection by SMS...
dah few weeks my customer hntr, mlm ni baru berkesempatan upload...











So, tu antara update testi yg i sempat snap..
If berminat nak try SIY, just contact i tau kat 019 6667748 (biha)...
Insyaallah stock sentiasa ada...

2 ulasan:

ibu adam ariff berkata...

salam,
saya nak tyne mcm ne pakej harga untuk produk ni..
ada side effect tak to ibu yg menyusukan anak?

Biha Anis berkata...

dear ibu adam ariff,
pakej harga untuk SIY ni soo far mcm biasa..tetap RM198/box...tapi kalau ibu adam ariff nak dpt harga yang best, SMS saya..insyaallah ibu adam ariff akan puas hati...

berkenaan side effect, so far x de..cuma kalau ibu menyusu kan baby tu digalakkan lebih banyak minum air sebab takut baby akan turut rasa haus...

thanks ye..harap dpt membantu