Sabtu, 25 April 2009

Perfume To Let Go.....HURRY!!!!

Salam...

I nak let go these perfume..
Don't worry coz it original item...
If u want to buy, just inform me okay...
I only have 1 unit only per item...
So 1st come. 1st serve basis...
1. Armand Basi Lovely Blossom
Eau De Toilette (100ml)
Price: RM RM130


3. Flower By Kenzo Limited Edition
Eau De Parfum (50ml)
Counter Price - RM 230
My Price - RM 120 (SAVE RM90)
4. Madame By Jean Paul Gaultier
Eau De Toilette (50ml)
Melting Body Lotion (100ml)
Price: RM 180








Okay..tu semua item yg i ada..
Thanks to sapa2 yg dah beli - anda tahu siapa hehe...
so sapa2 nak, just inform me okay...


2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

halo kak..i memang love flower kenzo sangat..but adakah yang itu sebenar?sebab i penah beli yang rm14 ,beli kat gerai,tapi i memang tahu it tiruan lah..tapi dgn apa yang kak ada di sini,kenapa kak jual bergitu murah?memang yang benar?

bblee@live.com.my /0127005580(sms)

Biha Anis berkata...

Dik,
thanks sebab tanya...
by the way memang original..
akak beli kat metrojaya warehouse sales..
50ml utk rm120...
ade satu je..
kotak agak x cantik sebab yg tu dah last stock..
ambik jugak masa tu..